Monday, February 28, 2022

Uppsats från University of Florida

Uppsats från University of Florida



Honoursprogram. Till exempel, om du nämnde att din dröm är att bli läkare, försök att lyfta fram upplevelser som speglar det, till exempel volontärarbete på ett sjukhus. För vad du än inkluderar, förvandla det inte till ett gnäll eller gnäll om det arbete du gjorde. Uppmaning 2: Har du deltagit i eller fått hjälp i din collegeförberedelse och sök efter program utanför klassrummet, till exempel Educational Talent Search, Take Stock in Children, Upward Bound, Boys and Girls Club, etc.? Kom ihåg att den här uppmaningen ställer fyra nyckelfrågor, så du har mycket att täcka med bara ord, uppsats om universitetet i florida. Och kom ihåg att det bästa uppsatsämnet för dig är att gå uppsats om universitetet i florida vara den du är mest glad över att skriva om.





Acceptansgrad för University of Florida



University of Florida har fyra kompletterande uppsatser för alla studenter. Eftersom University of Florida tar emot tusentals ansökningar från akademiskt starka studenter, är dina uppsatser din möjlighet att sticka ut. Vill du veta dina chanser vid University of Florida? Beräkna dina chanser gratis just nu. Uppmaning 1: Har du några anställnings- eller familjeförpliktelser som begränsar ditt deltagande i fritidsaktiviteter? Om så är fallet, uppsats om universitetet i florida, uppsats om universitetet i florida beskriva. Uppmaning 2: Har du deltagit i eller fått hjälp i din collegeförberedelse och sök efter program utanför klassrummet, till exempel Educational Talent Search, Take Stock in Children, Upward Bound, Boys and Girls Club, etc.?


Uppmaning 3: Ange mer information om ditt mest meningsfulla engagemang utanför klassrummet när du gick på gymnasiet och förklara varför det var meningsfullt. Detta kan vara relaterat till en fritidsaktivitet, arbete, volontärarbete, en akademisk aktivitet, familjeansvar eller någon annan aktivitet utanför klassrummet. Uppsats från University of Florida 4: Finns det någon ytterligare information eller förmildrande omständigheter som antagningskommittén bör känna till när den granskar din ansökan? Uppmaning 1: Varför är det viktigt för dig att ansöka till UF Honours Program? Hur skulle du engagera dig i programmet för att själv exemplifiera dessa pelare? Hur påverkar programmet dina långsiktiga mål? Vänligen var specifik.


Uppmaning 2: Identifiera två ämnen som du tidigare har studerat som inte traditionellt överlappar varandra. Hur föreställer du dig att du kan sammanföra dessa ämnen under din tid i Honours för att engagera dig i ett akut samhälleligt, medicinskt eller tekniskt problem? Den oro du vill engagera kan vara av lokal, nationell eller global omfattning, men du bör vara tydlig med frågan du vill ta upp. För den här uppsatsens syfte behöver de ämnen du identifierar inte ha studerats formellt på gymnasiet, men du bör ha studerat dem sedan du började på gymnasiet. Detta liknar avsnittet Ytterligare information som listas i Common App. Vissa potentiella skyldigheter innebär att arbeta för att bidra ekonomiskt till din familj, ta hand om en sjuk släkting eller vara barnvakt till yngre syskon.


Som ett resultat var vi båda tvungna att ta på oss ytterligare jobb för att klara oss, så jag lämnade robotteamet under andra terminen och sommaren efter junioråret. Istället arbetade jag i en lokal livsmedelsbutik efter skolan och på helgerna, och lärde mig att arbeta effektivt under press samtidigt som jag försörjde min familj. Denna uppmaning är okomplicerad och enkel. Det kräver att du listar ditt engagemang i program som har hjälpt uppsats om universitetet i florida med din högskolesökning utanför skolan och den ber dig också att lista detaljerna och fördelarna med ditt engagemang i programmet. Medan jag var involverad i programmet, uppsats om universitetet i florida, Jag parades ihop med en volontär mentor och fick frekvent coachning i collegeberedskap. Min mentor, James, uppsats om universitetet i florida, var en student vid University of Florida.


James hjälpte mig att förstå vikten av college och han uppmuntrade mig att ta en kandidatexamen i musik vid University of Florida. Jag är tacksam för hur mitt engagemang i Take Stock in Children har påverkat min framtida utbildning och mina ambitioner. Den här studenten gör ett bra jobb med att svara på uppmaningen. Han listar programnamnet Take Stock in Children och varaktigheten junior och senior år som han deltog i programmet. Han inkluderar också detaljerna om sin frivilliga mentor för engagemang och coachning för collegeberedskap och viktigast av allt, fördelarna med deras engagemang hur hans relation med James inspirerade honom att söka till college som musikhuvudämne. Här är några idéer om vilka typer av ämnen du kan skriva om:.


Att välja fel aktivitet. Skriver ett ytligt svar. Lista dina prestationer, uppsats om universitetet i florida. Istället för att lista dina prestationer, ge ett unikt perspektiv genom att dela hur aktiviteten påverkar ditt nuvarande liv och dina ambitioner för framtiden. Jag älskade att hitta det perfekta sortimentet av kex, frukt, ostar och sylt att arrangera till vackra brädor, men ännu viktigare, jag tyckte om att nätverka med människor vid varje event jag arbetade på. Efter några månader började jag få så många remisser att jag bestämde mig för att starta ett litet företag. Att hantera mitt skolarbete, sportschema, ledarskapsroller och mitt lilla företag krävde att jag utvecklade utmärkta tidshanteringsförmåga.


Jag lärde mig också om de ekonomiska aspekterna av att driva ett företag – från hur man hanterar kassaflöden, balanserar kostnader och betalar skatter – och hur man utnyttjar sociala medier, betalda annonser och andra marknadsföringskanaler för att marknadsföra mitt företag. Före mitt andra år hade jag ambitioner att bli läkare. Men efter att ha startat min charkuteriverksamhet insåg jag mina intressen inom finans, uppsats om universitetet i florida, marknadsföring och affärer lånade sig till en framtid inom entreprenörskap. Du kan också prata om en personlig berättelse eller historia som har påverkat dig mycket. Du kanske till och med diskuterar en tidigare onämnd fritidsaktivitet som säger mycket om dig. Detta är ett underbart ledigt utrymme för dig att dyka in i vilken information du än känner kommer att ge antagningsteamet den mest kompletta versionen av din identitet.


Honours-programmet erbjuder många unika möjligheter till sina studenter, inklusive hedersspecifika kursval och deras respektive professorer, mindre klassstorlekar, sponsring för utlandsstudier, grundforskning, unika praktikprogram och specialiserade uppsats om universitetet i florida. Denna rikedom av möjligheter är rikligt tillgänglig för Honours College-studenter, men University of Florida letar efter studenter som faktiskt kommer att pressa sig själva att engagera sig i nämnda möjligheter. Naturligtvis bör du infoga konkreta exempel på vad UF har att erbjuda här, men lägg märke till hur de ber dig att engagera dig med sina kärnvärden i att jaga efter dina mål. Kom ihåg att den här uppmaningen ställer fyra nyckelfrågor, så du har mycket att täcka med bara ord.


Skriv kortfattat och försök knyta samman relaterade idéer. Vi rekommenderar att du börjar med en kort introduktion som anger vad som fick dig att ansöka – dvs. Kanske kände du dig ohotad akademiskt i din gymnasieskola, så du skulle vilja ha en mer rigorös utbildning, eller så omhuldade du dina nära akademiska relationer med din uppsats om universitetet i florida skollärare och du skulle vilja ha meningsfulla relationer med dina nya professorer också. Honours-programmet erbjuder en rad möjligheter, som var och en kan ses bidra till värden som möjligheter, gemenskap och utmaning.


Till exempel, studie utomlands program sponsring främja en större uppsats om universitetet i florida av det globala samhället, medan rigorösa kursval och forskning är både möjligheter och utmaningar. Skriv med entusiasm, nyfikenhet och energi för att förmedla din genuina spänning över varje aspekt uppsats om universitetet i florida det här programmet. Du måste också förklara hur engagemang med den pelare du valde kommer att spela in i dina långsiktiga mål. Till exempel kan en blivande ingenjör skriva om hur att utmana sig själva genom det obligatoriska examensarbetet på Herbert Wertheim College of Engineering som kräver slutförande av en skriftlig avhandling och forskning kommer att göra dem till en bättre författare och analytisk tänkare, väcka deras medfödda nyfikenhet, uppsats om universitetet i florida, och göra dem till en mer motståndskraftig och fokuserad ingenjör.


Möjlighet: Bokstavligen alla erbjudanden under detta program, från kursval till mentorskap till praktikplatser, är en möjlighet, så vi rekommenderar att fokusera på hur du kommer att använda det för att uppnå dina mål. Den första, hur många patienter som talade spanska. Den andra, hur få läkare var tvåspråkiga. Vid University of Florida kommer jag att ha möjlighet att lära mig bortom gränserna för campusväggarna genom att studera utomlands i Merida, uppsats om universitetet i florida, Mexiko. Det finns uppsats om universitetet i florida bättre sätt att etablera tvåspråkigt flyt än att fördjupa mig i den spanska språkkulturen genom att bo med en familj i Merida.


Denna unika möjlighet kommer att tillåta mig att bygga vidare på den mekaniska grammatik och semantik jag studerade på gymnasiet genom att utveckla en rik, väl avrundad, kulturell förståelse för de människor som en dag kan bli mina patienter. Efter att ha utnyttjat möjligheten att fördjupa mig i den mexikanska kulturen kommer jag att vara väl rustad att återvända till mitt samhälle i Florida och öppna en klinik som erbjuder lika tillgång till engelska och spanska som modersmål. Det innebär en kärlek till människor, och med den, en vilja att ansluta och kommunicera med dem på ett sätt som gör att de kan uppsats om universitetet i florida upp och få den kvalitetsvård de förtjänar. Den här uppsatsen fungerar för ett fåtal uppsats om universitetet i florida. Sophia lyfter fram en tidigare erfarenhet som avslöjar rötterna till hennes motivation att lära sig spanska och en samtidig passion för sin karriärväg parad med en önskan att lyckas.


Hon exemplifierar varför UFs utlandsstudier tilltalar henne eftersom det ger en unik möjlighet att bo hos en värdfamilj. Gemenskap: Gemenskap är ett vittomfattande begrepp och du kan bygga det nästan var som helst inom hedersprogrammet, särskilt med tanke på dess små klassstorlekar, mentorskapsmöjligheter, studentorganisationer och utlandsstudier. Tänk på detta prov från John, en sökande som planerar att gå med i PRISM Honours Student Magazine:. Mina händer skakade så att jag knappt kunde skriva ner citat.


Mitt guppande knä fortsatte att dunka mot bordet. Jag var så upptagen av att förbereda min nästa fråga att jag glömmer att lyssna på vad min intervjuperson hade att säga, uppsats om universitetet i florida. Det räcker med att säga att jag gick tillbaka till redaktören för vår skoltidning tomhänt. Här var en nybörjare för blyg och angelägen för att genomföra en enkel intervju. Istället sa den läskiga seniorredaktören till mig att inte oroa mig och träffa honom imorgon efter skolan. Till min förvåning fick jag en mentor i stället för att tuktas. Under flera möten efter skolan hjälpte min mentor mig att slappna av och bli bekväm med intervjuer. Han bjöd in andra elever i klubben som också kämpade för att lära av honom. Han hjälpte oss att prata och lyssna på andra, inte bara under en formell intervju, utan även under vår fritid.


Jag blev en del av tidningsgemenskapen tack vare min mentor. Som journalist och PRISM-bidragsgivare hoppas jag hitta samma känsla av gemenskap, omgiven av en likasinnade grupp individer. Denna önskan att skapa kvalitet och att samarbeta kreativt kommer att driva och förbättra mina färdigheter i skriftlig och verbal kommunikation, vilket gör mig till en starkare och mer empatisk journalist och samhällsmedlem. Den röda tråden av journalistik både i gymnasiet och på campus visar hans hängivenhet till denna gemenskap. Utmaning: Överraskning, överraskning!


Att vara en hedersstudent kommer att utmana dig och hålla dig upp till höga akademiska och personliga standarder. Här måste du utveckla en stark arbetsmoral, tidshanteringsförmåga och även interpersonella färdigheter när du samarbetar med dina professorer och kamrater. Skriv noggrant om hur du förväntar dig att bli utmanad på ditt eget sätt och vart det tar dig. Pojken satt i en stol. Dessa bokstäver betydde aldrig något mer för mig än de sammansatta delarna som utgjorde ett rudimentärt ord varje uppsats om universitetet i florida lär sig. Mina föräldrar lärde mig vad de kunde, och kombinationen av S, A och T fick ordet att sitta kvar. Som dotter till två gymnasieutexaminerade delade jag aldrig med mig av dessa upplevelser.


Bara för att jag mötte dessa nackdelar betyder det inte att jag lät det hålla tillbaka mig. Medan mina klasskamrater litade på att deras föräldrar berättade för dem vilka extrakurser de skulle ta och vilken SAT-lärare de skulle anlita, letade jag igenom Internet varje kväll och hittade gratis övningsprov, informativa blogginlägg och beskrivande YouTube-videor som guidade mig genom denna komplicerade process. jag vet att jag uppsats om universitetet i florida återigen vara i minoritet vid University of Florida som första generationens student, men återigen kommer jag inte låta detta bakslag påverka min potential för framgång, uppsats om universitetet i florida. Honors First Generation-organisationen kommer att ge mig mentorskap mitt första år för att göra övergången till college mer genomförbar.


Jag hoppas kunna engagera mig i den här organisationen som en överklassman och ge tillbaka till mina förstagenerationsstudenter som ledare och mentor. Det kanske tar lite mer initiativ uppsats om universitetet i florida min del, men jag vägrar låta mitt förflutna missgynna min framtid. Hennes berättelse visar hur hon övervinner en utmaning snarare än att låta den få det bästa av henne.





mega uppsats



Vissa potentiella skyldigheter innebär att arbeta för att bidra ekonomiskt till din familj, ta hand om en sjuk släkting eller vara barnvakt till yngre syskon. Som ett resultat var vi båda tvungna att ta på oss ytterligare jobb för att klara oss, så jag lämnade robotteamet under andra terminen och sommaren efter junioråret. Istället arbetade jag i en lokal livsmedelsbutik efter skolan och på helgerna, och lärde mig att arbeta effektivt under press samtidigt som jag försörjde min familj. Denna uppmaning är okomplicerad och enkel. Det kräver att du listar ditt engagemang i program som har hjälpt dig med din högskolesökning utanför skolan, och den ber dig också att lista detaljerna och fördelarna med ditt engagemang i programmet. Medan jag var involverad i programmet parades jag ihop med en frivillig mentor och fick ofta college-beredskapscoachning.


Min mentor, James, var en student vid University of Florida. James hjälpte mig att förstå vikten av college och han uppmuntrade mig att ta en kandidatexamen i musik vid University of Florida. Jag är tacksam för hur mitt engagemang i Take Stock in Children har påverkat min framtida utbildning och mina ambitioner. Den här studenten gör ett bra jobb med att svara på uppmaningen. Han listar programnamnet Take Stock in Children och varaktigheten junior och senior år som han deltog i programmet. Han inkluderar också detaljerna om sin frivilliga mentor för engagemang och coachning för collegeberedskap och viktigast av allt, fördelarna med deras engagemang hur hans relation med James inspirerade honom att söka till college som musikhuvudämne.


Här är några idéer om vilka typer av ämnen du kan skriva om:. Att välja fel aktivitet. Skriver ett ytligt svar. Lista dina prestationer. Istället för att lista dina prestationer, ge ett unikt perspektiv genom att dela hur aktiviteten påverkar ditt nuvarande liv och dina ambitioner för framtiden. Jag älskade att hitta det perfekta sortimentet av kex, frukt, ostar och sylt att arrangera till vackra brädor, men ännu viktigare, jag tyckte om att nätverka med människor vid varje event jag arbetade på. Efter några månader började jag få så många remisser att jag bestämde mig för att starta ett litet företag. Att hantera mitt skolarbete, sportschema, ledarskapsroller och mitt lilla företag krävde att jag utvecklade utmärkta tidshanteringsförmåga.


Jag lärde mig också om de ekonomiska aspekterna av att driva ett företag – från hur man hanterar kassaflöden, balanserar kostnader och betalar skatter – och hur man utnyttjar sociala medier, betalda annonser och andra marknadsföringskanaler för att marknadsföra mitt företag. Före mitt andra år hade jag ambitioner att bli läkare. Men efter att ha startat min charkuteriverksamhet insåg jag att mina intressen inom ekonomi, marknadsföring och affärer lånade sig till en framtid inom entreprenörskap. Du kan också prata om en personlig berättelse eller historia som har påverkat dig mycket. Du kanske till och med diskuterar en tidigare onämnd fritidsaktivitet som säger mycket om dig. Detta är ett underbart ledigt utrymme för dig att dyka in i vilken information du än känner kommer att ge antagningsteamet den mest kompletta versionen av din identitet.


Honours-programmet erbjuder många unika möjligheter till sina studenter, inklusive hedersspecifika kursval och deras respektive professorer, mindre klassstorlekar, sponsring för utlandsstudier, grundforskning, unika praktikprogram och specialiserad rådgivning. Denna rikedom av möjligheter är rikligt tillgänglig för Honours College-studenter, men University of Florida letar efter studenter som faktiskt kommer att pressa sig själva att engagera sig i nämnda möjligheter. Naturligtvis bör du infoga konkreta exempel på vad UF har att erbjuda här, men lägg märke till hur de ber dig att engagera dig med sina kärnvärden i att jaga efter dina mål. Kom ihåg att den här uppmaningen ställer fyra nyckelfrågor, så du har mycket att täcka med bara ord.


Skriv kortfattat och försök knyta samman relaterade idéer. Vi rekommenderar att du börjar med en kort introduktion som anger vad som fick dig att ansöka – dvs. Kanske kände du dig oemotsagd akademiskt i din gymnasieskola, så du skulle vilja ha en mer rigorös utbildning, eller så uppskattade du dina nära akademiska relationer med dina gymnasielärare och du skulle vilja ha meningsfulla relationer med dina nya professorer också. Honours-programmet erbjuder en rad möjligheter, som var och en kan ses bidra till värden som möjligheter, gemenskap och utmaning. Till exempel främjar sponsring av program för studier utomlands en större känsla av global gemenskap, medan rigorösa kursval och forskning är både möjligheter och utmaningar. Skriv med entusiasm, nyfikenhet och energi för att förmedla din genuina spänning om varje aspekt av detta program.


Du måste också förklara hur engagemang med den pelare du valde kommer att spela in i dina långsiktiga mål. Till exempel kan en blivande ingenjör skriva om hur att utmana sig själva genom det obligatoriska examensarbetet av Herbert Wertheim College of Engineering som kräver slutförande av en skriftlig avhandling och forskning kommer att göra dem till en bättre författare och analytisk tänkare, väcka deras medfödda nyfikenhet och göra dem till en mer motståndskraftig och fokuserad ingenjör. Möjlighet: Bokstavligen alla erbjudanden under detta program, från kursval till mentorskap till praktikplatser, är en möjlighet, så vi rekommenderar att fokusera på hur du kommer att använda det för att uppnå dina mål.


University of Florida kräver följande avsnitt:. Fyll i UF-tillägget. Detta inkluderar ytterligare några kortsvarsfrågor så att vi kan lära oss mer om dig när vi granskar din ansökan. Fyll i essäfrågorna. Uppsatsen hjälper vår antagningspersonal att lära känna dig bättre. Och kom ihåg att det bästa uppsatsämnet för dig kommer att vara det som du är mest exalterad över att skriva om. När du har skickat in din ansökan kommer en länk att dyka upp på din statussida för att skapa din Student Self-Reported Academic Record SSAR. Lista dina gymnasiekurser och betyg exakt som de visas på din utskrift.


Du måste fylla i SSAR senast den 1 december för att din ansökan ska vara komplett. Om du påbörjar SSAR separat innan du skickar in din UF-ansökan, se till att länka den till din ansökan när din ansökan har skickats in. Om du har gått på en gymnasieskola utanför USA kommer du inte att skicka in SSAR. Se vår information om internationella antagningar. Skicka in dina testresultat till UF senast i december Eftersom UF ger superpoäng både SAT och ACT, uppmuntrar vi dig att skicka in poäng för alla SAT- eller ACT-tester du har gjort.


Om de antas kommer studenter som själv har rapporterat sina poäng i antagningsprocessen att skicka in officiella poäng från testbyrån till UF senast den 1 maj. UF institutionella koder:. UF har ingen preferens för något av testerna. Vi ger superpoäng på både SAT och ACT, vilket innebär att om du gör något av testerna flera gånger, kommer vi att kombinera dina högsta undersektionspoäng över testdatum för samma examen. Om du väljer att skicka oss poäng från både SAT och ACT kommer vi att överväga vilken sammansatt poäng som är mest konkurrenskraftig för antagning.


Om dina testresultat tas emot efter den 15 december kommer din ansökan att behandlas på basis av tillgängligt utrymme. College Board har samarbetat med Khan Academy för att erbjuda gratis testförberedande tjänster för SAT. Dessa kostnadsfria onlinetjänster tillhandahåller personliga övningsvägar för att hjälpa dig hitta områden där du behöver förbättras. Fullängdsövningsprov och annat material finns att skriva ut. Du kan begära att börja dina studier antingen sommar B eller höstterminen. Den begärda fristen PÅVERKAR INTE behandlingen av din ansökan. Om du blir antagen kommer vi att försöka erbjuda dig den termin du begärt, men utrymmesbegränsningar kan innebära att du får ett erbjudande för en annan termin.


I både gemensamma och koalitionsansökningar kan du ange i profilsektionen om du är kvalificerad för avgiftsbefrielse. Du kommer att få ett e-postmeddelande timmar efter att du har skickat in din ansökan med instruktioner för hur du skapar din MyAdmissions-ansökningsstatus. När du är klar kan du logga in på MyAdmissions-appens statusportal för att hålla reda på din ansökningsstatus och det material som UF har tagit emot. Det är också här du hittar länken för att skapa din SSAR. IA erbjuder omfattande upplevelser av samkurser, inklusive en levande lärandegemenskap och flera programspecifika studentorganisationer.


Det unika schemat ger IA-studenter möjlighet att njuta av höstens gemensamma aktiviteter, göra praktik, studera utomlands eller njuta av pausen hemma. Studenter som är intresserade av att ansöka om IA bör ange detta i ansökan och svara på ytterligare kortsvarsfrågor. UF Honours-programmet erbjuder mindre, berikade klasser som undervisas av ledande fakulteter och ger en rad möjligheter utanför klassrummet. Jag vann inte det mötet, jag hade fått andra plats. Efteråt tänkte jag tillbaka på den kvällen. Jag slutade inte med träningen; Jag använde den för att motivera mig själv ytterligare.


I slutändan beskriver den här historien inte mig själv; Det beskriver vem jag tror att jag är. Acceptera mig och hjälp mig att ta reda på vem jag ska bli. När jag växte upp trodde jag att jag skulle bo i samma hus och samma stadsdel tills jag gick på college. College verkade, var som invigning i den verkliga världen och jag var glad att vänta tills det var min tid. Mina vänner var här och fotbollslaget som jag hade jobbat så hårt för att vara kapten för var här, det var här jag skulle leva mitt liv. Varför skulle vi flytta? När vi kom till vår nya stad försökte jag få det att fungera. Det verkade som att min familj inte hade några problem med att passa in, men jag vacklade. Varje dag gick jag igenom rörelserna: möten, skolan, praktiken, läxorna. Jag visste att något måste förändras. Jag kände inte att det var här jag skulle tillbringa min gymnasietid.


Jag trodde att staden du växte upp i var där du skulle bo, fram till college. Jag trodde att college var språngbrädet från barndom till vuxen ålder. Min tro på hur jag skulle växa upp var helt omdefinierad. Min lösning var att kasta mig in i allt jag kunde tänka mig. Jag gick med i cross-country-teamet, debattteamet och alla extrakurser i JROTC. Långsamt började denna märkliga stad kännas som hemma. Alla jag kände när jag växte upp var de jag trodde att jag skulle gå på gymnasiet med. Jag trodde att det var meningen att folk skulle stanna på ett ställe tills de visste vilka de var och vem de ville vara, vilket jag trodde hände när de gick ut gymnasiet.


Att flytta har gjort mig till den person jag är och har hjälpt mig att bestämma mig för den person jag vill vara och fått möjligheten att jag skulle välja att flytta igen. Office of Admissions Criser Hall - PO Box Gainesville, FL UF Admissions. Uppsats ett Med sådana motgångar närvarande i mitt lilla hem, förväntade jag mig aldrig att min mamma skulle bli gravid, särskilt 17 år efter hennes sista barn. Uppsats två Tack vare Twitter hittade jag Kalpana Khadka. Uppsats tre Vid första anblicken trodde jag att det skulle ha varit enkelt att söka i mitt förflutna efter en berättelse som effektivt kan beskriva vem jag verkligen är. Uppsats fyra När jag växte upp trodde jag att jag skulle bo i samma hus och samma stadsdel tills jag gick på college.

No comments:

Post a Comment