Friday, February 25, 2022

Skolan bör börja senare övertygande uppsats

Skolan bör börja senare övertygande uppsats



Att inte få den rekommenderade mängden sömn orsakar återverkningar på människokroppen och hjärnan. Behöver en anpassad uppsats om samma ämne? För det mesta stannar ungdomar uppe sent för läxor, sport och jobb. Med den extra timmen kunde eleverna ha tid att koppla av och skulle inte känna sig lika bråttom att göra allt de måste göra. Sidor ord.





Fördelar med att senare börja skolan



Friskrivningsklausul: Denna uppsats har skickats in av en student. Detta är inte ett urval av det arbete som skrivits av professionella akademiska författare. Alla åsikter, resultat, slutsatser eller rekommendationer som uttrycks i detta arbete är författarnas och återspeglar inte nödvändigtvis StudySaurus åsikter. Dåsiga, utmattade elever klagar ofta över att deras skolstart är alldeles för tidigt. Eftersom de måste vakna så tidigt gör det skoldagen väldigt ansträngande för dem. Tonårströtthet anses nu vara en folkhälso-pandemi. En anledning till att skoltiderna bör börja senare är att det kommer att hjälpa eleverna att hinna ikapp sömnen.


Forskning tyder på att ungdomar behöver cirka 8. Att inte få den rekommenderade mängden sömn orsakar återverkningar på människokroppen och hjärnan. Sömnbrist ökar elevernas chanser till depression och självmordstankar. Det kan också potentiellt försvaga immunförsvaret, skolan bör börja senare övertygande uppsats. Skoldagen är tillräckligt hård för ett barn och att inte få tillräckligt med sömn gör det inte bättre. Skola som börjar senare kommer att gynna många tonåringar när de får den vila de behöver för att ta sig an den utmanande skoldagen.


Eftersom dessa skolor sköt tillbaka starttiderna förbättrade det deras elevers energi i skolan. Även att skjuta tillbaka starttiden med bara 30 minuter har hjälpt mycket i elevernas beteende. Skolan bör börja senare övertygande uppsats Anledningen till att skolan borde börja senare är att det kommer att hjälpa eleverna att hålla sig borta från problem. På vissa ställen kommer skolor ut så tidigt som Att komma ut så tidigt gör att eleverna har mycket tid på sig. Om skolan skulle börja vid ett senare tillfälle skulle det innebära att den slutade vid ett senare tillfälle. Detta kan potentiellt hjälpa elever att hålla sig borta från problem.


För att minska antalet timmar eleverna har efter skolan kommer det att hjälpa dem att hålla sig sysselsatta med sin utbildning. Om eleverna får rätt mängd sömn är det känt att det ökar deras förmåga att lära. Eleverna kommer att dyka upp till skolan med en mer optimistisk syn på sin utbildning. För att inte få tillräckligt med sömn dyker eleverna upp till skolan väldigt irriterade och på dåligt humör. När de är irriterade får eleverna att slå ut mot människor som inte förtjänar det. I klassrummet kämpar lärare för att lära sina elever när allt de ser är ögon som är halvöppna eller ögon som inte är öppna alls.


Även om det finns många utmärkta och logiska skäl till varför skolor bör starta vid ett senare tillfälle, finns det också många logiska skäl till varför det inte borde. För att skolan ska börja senare skulle det innebära att elever med fritidsjobb inte kan lägga ner så många timmar som de skulle kunna om skolan vår lämnades skolan bör börja senare övertygande uppsats. Eleverna är också engagerade i sporter som kräver träning efter skolan. Att skolan går ut senare innebär att träningarna kommer att köras senare också. Eftersom övningarna skulle bli sena skulle det ge eleverna mindre tid att göra läxor, skolan bör börja senare övertygande uppsats, för att inte tala om studenterna som bor utanför stan och har en lång bilresa för att komma hem.


Om alla skolor skjuter upp skolstarttiderna kommer det att hjälpa eleverna att hinna ikapp sömnen. Det kommer att hjälpa elever att hålla sig borta från problem. Och sist men inte minst kommer det att hjälpa eleverna och deras förmåga att lära. För att eleverna ska få den nödvändiga mängden sömn kommer det att minska antalet motorfordonsolyckor. Verk citerade Boergers, Julie och Brown University Barn och ungdomars beteendebrev. StudySaurus drivs av två uni-studenter som fortfarande får en kick av att lära sig nya saker. Vi hoppas kunna dela dessa erfarenheter med dig. Fast på din uppsats? Sök efter sökning. Hem Kunskapsbas Allmänna uppsatser Varför skolan ska börja senare Övertygande uppsats, skolan bör börja senare övertygande uppsats. Var detta material till hjälp? Ja Nej. Lämna Skolan bör börja senare övertygande uppsats Kommentar?


Avbryt svar. Om StudySaurus Community. fel: Innehållet är skyddat!!





exempel på låtanalysuppsats



Det kan vara oöverkomlig kommunikation. Ett av de största argumenten många framför till varför skolan ska börja senare är akademiker. Att få skolan att börja senare kommer att göra det möjligt för eleverna att få mer sömn, ha mer tid att arbeta med läxor, och genom att skolan börjar senare gör det vägarna och förarna säkrare. Med den extra timmen kunde eleverna ha tid att koppla av och skulle inte känna sig lika bråttom att göra allt de måste göra. Varför elever ska börja senare i skolan. Skoldagarna ska inte börja före 8. Varför ska skolan börja senare? Alla barn behöver sömn och vill ha sömn under vardagarna och det är väldigt svårt.


Barn kämpar sig igenom utmaningen att vakna upp. Jag tror att skolan bör börja senare på dagen eftersom det kommer att förbättra elevernas skolliv och deras liv utanför skolan. Varför skolan ska börja senare. De inser inte att en timme senare inte är så stor grej. Att komma ut så tidigt ger eleverna mycket tid på sig. Detta kan potentiellt hjälpa elever att hålla sig borta från problem. Det blir många bra effekter om skolan börjar senare. Och ju senare start, desto bättre. Många tonåringar håller med om att det är stressigt att gå upp tidigt på morgonen.


Det finns till och med stiftelser som ägnar sig åt att få fler barn. Skolor bör börja senare uppsats. Din skribent kommer att göra de nödvändiga ändringarna kostnadsfritt. Barn kommer också att klara sig bättre på tester som de måste ta. Men att hantera ett jobb och ditt skolarbete är knepigt. Om du börjar senare kommer det att bli färre barn som somnar i klassen. Därför bör skoldagen börja senare. Skolan bör börja tidigast kl 9 och sluta senast kl 15. Skolor bör börja senare föräldrar, elever och lärare argumenterar ofta, med få bevis, om huruvida u.


Medan du överväger detta, tänk dig att kunna sova i och inte behöva oroa dig för att gå upp i gryningen för att bli utbildad varje dag. En fördelaktig faktor för att börja skolan senare på dagen är att det kommer att tillåta tonåringar att fokusera mer i skolan. Jag tycker att skolan ska börja senare på dagen så att eleverna kan sova ut. Därför måste de få ett jobb. Medan många säger att om skolan började en timme senare skulle barnen bara vara uppe längre och busa, men de har fel. Skolan borde börja senare eftersom eleverna skulle vara mer fokuserade och mindre stressade och få bättre betyg och ha mindre chans att få depression med mer. Gymnasieskolor börjar för tidigt på morgonen. Du kan också begära en gratis revision, om övertygande uppsatser svout varför skolan ska börja senare finns det bara små inkonsekvenser i din beställning.


Skolor som börjar vid en senare tidpunkt under vardagar skulle ge eleverna extra tid att sova på morgonen och vara piggare och mer fokuserade. Detta kan resultera i färre sömnrelaterade bilolyckor och förseningar. Det kan också ge möjligheter för elever att lyckas i skolan eftersom studier visar att alerta elever är mer villiga att studera och förstå begrepp än om de var trötta. Lika viktigt, skrev han att en studie i visade att barnens testresultat ökade från mellan- och gymnasieelever. Eleverna fick högre betyg i både läsning och matte, vilket kommer att hjälpa dem i framtiden med jobb och högskola. Tillsammans med högre provresultat var eleverna gladare över att gå i skolan. Eftersom de inte behövde gå upp så tidigt har eleverna mindre dröjsmål och kommer oftast alltid i tid.


Gymnasieelever kommer att kunna få sina extra timmars sömn, medan yngre barn kommer att ha mycket liten eller ingen förändring i sina sömnscheman. Lärare skulle med största sannolikhet tjäna på att ha en senare ankomst på morgonen. Personalmedlemmar gillar... Har du någonsin undrat varför du måste vakna så tidigt för att gå till skolan? På många sätt kan skolor hjälpa eleverna genom att låta dem börja senare. Extra sömn från senare skoltider kan minska dåsighet vilket minskar antalet bilolyckor per år. En annan är att förbättra akademiska prestationer och inlärningsförmåga. Allmän säkerhet och akademiska prestationer är två saker som drastiskt skulle förbättras om skolor skulle försena starttiderna.


På s avslöjade Nathaniel Kleitman, en mycket viktig person inom sömnmedicin, en daglig rutinhastighet och noggrannhet av intellektuell aktivitet. Först och främst står många unga tonåringar inför dagliga problem med att inte ha tillräckligt med sömn som orsakar problem. Sov hårt, jobba hårt: skolor börjar tidigt Kom ihåg när du var tvungen att vakna varje morgon klockan 6 för att du skulle vara på jobbet vid 8. Du är inte den enda. De flesta tonåringar i Amerika kommer till skolan före en. och det tar inte hänsyn till den tid det tar att vakna på morgonen. I genomsnitt når tonåringar inte den rekommenderade mängden sömn varje natt. Även om en del människor anser att tonåringar bör gå till skolan tidigt före klockan 08.00, är ​​jag övertygad om att tonåringar inte bör gå till skolan tidigt eftersom det negativt påverkar deras mentala tankeprocesser, deras fysiska hälsa och senare starttider skulle gynna skolan.


Hur många gånger har ni faktiskt kommit till skolan på morgonen fokuserade, redo att lära och inte trötta? Vi kan alla vara överens om att det är en kamp att vakna till skolan på morgonen, och vi kan alla vara överens om att vi skulle kunna behöva lite extra sömn på natten. Det är därför jag tror att skolan borde börja senare så att gymnasieelever kan få den goda mängden sömn och komma till skolan och tänka på något annat än hur trötta de är. Det här är mitt 7:e år på Voyager Academy. För er som gick på Voyager förra året, då är ni medvetna om att skolan började på istället för Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Övertygande uppsats om skolstart senare.


Övertygande uppsats om skolstart senare ord 5 sidor Öppna dokument.

No comments:

Post a Comment