Wednesday, February 16, 2022

En dag på stranden uppsats

En dag på stranden uppsats



Jag är lärare i årskurs 9. Jag sprang en liten stund längs stranden för att det kändes bra att springa, och jag minns hur att gå genom vatten tog mer ansträngning än normalt. Men när jag bränner mig så blir det solbränna efter en dag, en dag på stranden uppsats. Så fort vi kom till stranden sprang jag ner för att kliva i vattnet. D-Day gav de allierade en stor strategisk triumf, de hade säkrat ett enormt fotfäste i nordvästra Europa på en dag som senare fick smeknamnet "den längsta dagen" Premium Database.





Citera denna sida



Resor är generellt sett en njutbar upplevelse. Det är en sorts aktivitet som nästan alla människor älskar, en dag på stranden uppsats. det är det bästa sättet att ha kul och njuta med våra vänner och familjer. Jag älskar att resa och åka runt i världen för att besöka många platser. En av mina favoritställen att besöka är stranden, en dag på stranden uppsats. Det känns så fräscht, svalt och avslappnat. Jag tycker om att leka på stranden, en dag på stranden uppsats, bygga sandslott. Det är en av de bästa platserna där du kan njuta med dina vänner och familjer.


En gång hade jag åkt till en strand i Kerala tillsammans med mina kusiner och familj. Jag och mina kusiner höll ihop händerna och gick mot vattnet, varje gång vågorna sköljde våra ben. Du kan njuta av mycket när du går till stranden. Om du går till en strand på kvällarna kan du se en vacker syn på solnedgången. Om jag varit på stranden på kvällen hade jag säkert tagit en selfie av mig och mina kusiner med solnedgången bakom oss. En dag på stranden uppsats har en stor vana att samla skalen. Jag har många snäckor i mitt hus nu. Jag älskar att rita och måla på den. Förra semestern när jag och mina kusiner åkte till stranden bestämde vi oss för att ha en sandslottsbyggnadstävling, och den som vinner tävlingen kommer att få skalen som jag samlade ihop senast och målade.


Jag var tvungen att arbeta hårt på sandslottet för att hålla mina snäckor säkert med mig. Äntligen vann jag tävlingen och fick mina skal säkert med mig. Jag tycker mycket om när jag går till stranden. Den här semestern planerar vi att åka till stranden med mina kusiner och kommer att genomföra en 60 sekunder lång byggtävling i sandslott vilket skulle vara väldigt svårt. Priset blir det bästa av de skal jag har målat. Jag väntar så ivrigt på att det ögonblicket ska komma. Jag hoppas att ni alla kommer att njuta mycket på stranden som jag. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Meddela mig om nya inlägg via e-post.


Behöver mycket förbättring. Jag är lärare i årskurs 9. Du bör inte lägga upp uppsatser på internet. OK älskling. Nästa gång. Postat av. Essä om en dag på stranden - av Sona Subin. Dela denna artikel. Redaktörernas betyg Originalitet- Kreativitet- Fantasi. Betygsätt den här artikeln! Totalt antal röster: En dag på stranden uppsats en kommentar och hjälp oss att förbättra Lägg till fler poäng Peka på misstag Dina förslag. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.





exempel på forskningsuppsats



Jag tycker om att leka på stranden, bygga sandslott. Det är en av de bästa platserna där du kan njuta med dina vänner och familjer. En gång hade jag åkt till en strand i Kerala tillsammans med mina kusiner och familj. Jag och mina kusiner höll ihop händerna och gick mot vattnet, varje gång vågorna sköljde våra ben. Du kan njuta av mycket när du går till stranden. Om du går till en strand på kvällarna kan du se en vacker syn på solnedgången. Om jag varit på stranden på kvällen hade jag säkert tagit en selfie av mig och mina kusiner med solnedgången bakom oss.


Jag har en stor vana att samla skalen. Jag har många snäckor i mitt hus nu. Jag älskar att rita och måla på den. Förra semestern när jag och mina kusiner åkte till stranden bestämde vi oss för att ha en sandslottsbyggnadstävling, och den som vinner tävlingen kommer att få skalen som jag samlade ihop senast och målade. Jag var tvungen att arbeta hårt på sandslottet för att hålla mina snäckor säkert med mig. Äntligen vann jag tävlingen och fick mina skal säkert med mig. Söka efter:. Beställ nu! Få anpassad uppsats från:. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Fördelar med att studera lokalt". Skrivet av akademiska experter med 10 års erfarenhet. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj".


Du kan också beställa en plagiatfri skräddarsydd uppsats om ämnet från våra professionella uppsatsförfattare. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Sweet Memories Of My Childhood". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Effekter av den ryska revolutionen". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Varför vill du bli apotekare? Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teknikens roll i ekonomisk utveckling". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "American Psycho". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "History Of Newspaper". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teamwork And Collaboration In Nursing".


Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Magisk realism i litteraturen". Beställ nu. Ring oss:. Hon smeker oss med sina droppande fingrar, klamrar sig fast vid våra kroppar i korn av arroganta partiklar, sträcker sig förbi våra ansikten i flytande strömmar av neptunisk luft och vaggar våra sinnen i den röda värmen. Helt plötsligt hör jag musik, som är helt ur samklang med det lugn som denna magiska plats erbjuder. Ett av caféställena på stranden har börjat spela lite modern musik, den som tilltalar yngre människor. För mig stör det fullständigt de meditativa egenskaperna på stranden. Jag blundar och strävar efter att döva ljuden av musiken och betonar måsarnas gnisslande och små barns lekfulla skrik.


Jag öppnar ögonen och ljuset är förvirrande, men samtidigt förtrollande. Människorna är alla svarta prickar på den kastanjebruna täckningen av stranden, som sällsynta svarta pärlor som bara finns i några skal. Detta påminner mig om det unika som vi alla har inom oss själva, men som ändå är så lätt att glömma. Folket sprider sig runt, letar efter en plats att slå sig ner på för dagen och lägger ner sina handdukar i regnbågens färger. På ett ögonblick blir stranden en myrstack av aktivitet, rösterna blir högre och högre, allt eftersom ansikten växer med siffrorna, förvandlas till slut till ett stort mänskligt ansikte som bestämde sig för att bebo stranden för dagen.


Det här är inte stranden jag gillar längre. Lugnen på platsen är borta; dess meditativa förmåga har avskalats till ett kommersialiserat ljud av hänsynslösa förorenare. Vågorna av musik som kommer från kaféerna och mänskligt rop överväldigar mig, och jag kan inte längre höra havsvågornas mjuka svaj. Jag gräver ner händerna i sanden. Det är varmt och tröstande att känna till en konstant i livet. Vi kommer alla att lösas upp, bli granulära, bli ett med universum omkring oss. Vi kommer alla att få odödlighet, om vi bara vet att uppskatta det. Med ögonen fortfarande slutna ler jag gåtfullt mot det vidsträckta vattniga panoramat framför mig, de lugnande ljuden av vågor som slår mot klipporna långt borta kittlar mina trumhinnor.


Jag tar sanden i min handflata och låter den glida genom mina fingrar i vattenfall av sand och förenar den granulära överflöd runt mig. Jag ler, för jag hör ingenting annat än vattnet längre. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den kan du göra anspråk på den så tar vi bort den. Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning.


ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA.


Åtkomst 07 januari En dag på stranden uppsatsexempel. December Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, december Gratis uppsatsexempel - WowEssays.

No comments:

Post a Comment