Wednesday, December 22, 2021

Uppsats om drakflygning

Uppsats om drakflygning



Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. De vill leva på sitt önskade sätt. Ung och gammal tycker lika mycket om det. Att flyga drakar är en av de äldsta fritidssysselsättningarna för människor i alla åldrar, drakflygning uppsats. Men de kan inte njuta helt av friheten.





Exempel på uppsats om drakflygning



Meny Orddelar Substantiv Pronomen Artikel Speciell användning av verb Adverb Adjektiv Tid Aktiv och Passiv Preposition Adv. Interjektion Direkt adn Indirekt Inlärning Stycke och uppsats Berättelser Tillämpning Varje klass Ordförrådsord Vanligt problem Kärleksguru Sök. Hem » stycken » Drakflygningsuppsats på engelska. Drakflygningsuppsats på engelska. Drakflygning är ett mycket populärt spel. Observera att bara pojkar men även unga män över hela världen har en stor likhet för det. De håller drakflygningsmatcher. Dessa tävlingar är mycket intressanta och bevittnas av stora skaror av människor. Strängarna av två drakar skaver mot varandra, till drakflygning uppsats är avskuren, i tre mitt av höga rop av bo kaata. Många pojkar och unga män springer för att få tag i den avskurna draken eller för att plundra dess snöre, drakflygning uppsats.


Ibland bråkar de med varandra, och bråken leder till allvarliga konsekvenser. Ibland flygs drakar från husens toppar. Vissa bryter sina lemmar, medan andra mister livet i dessa olyckor. Basant, drakarnas festival, firas med stor pompa och ståt i vårt land. Lacs av ​​rupier förloras av älskare av drakflygning i en signal dag, drakflygning uppsats. Men det kan inte hjälpas. Äventyren med deras drakar i luften fyller dem med oändlig glädje. Av Hania naz. Taggar stycken. Dela till:, drakflygning uppsats. på Hania naz. Nästa Nyare inlägg Föregående Äldre inlägg.


Skriv en kommentar sevidamkrdezign. Okänd 9 september kl Okänd 4 oktober kl drakflygning uppsats Okänd 2 november kl Prenumerera på: Posta kommentarer Atom.





uppsats om ångestsyndrom



Basant, drakarnas festival, firas med stor pompa och ståt i vårt land. Lacs av ​​rupier förloras av älskare av drakflygning i en signal dag. Men det kan inte hjälpas. Äventyren med deras drakar i luften fyller dem med oändlig glädje. Av Hania naz. Taggar stycken. Dela till:. på Hania naz. Hindiuppsats, engelsk uppsats, punjabiuppsats, biografi, allmän kunskap, eltsuppsats, uppsats om sociala frågor, brevskrivning på hindi, engelska och punjabi, moraliska berättelser på hindi, engelska och punjabi. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.


Engelska uppsatser. Flygande drakar Att flyga drakar är en av de äldsta fritidssysselsättningarna för människor i alla åldrar. Etiketter: engelsk uppsats , engelska uppsatser , uppsats på engelska , stycke , kort stycke , kort tal , tal. relaterade inlägg. Våren förskönar jorden med blommor, och Basant målar himlen med flygande penslar som heter Drakar. Ung och gammal tycker lika mycket om det. Oavsett var du bor, fångar passionen för Basant dig där. Drakflygning, vadslagning bland vänner och skönhetstävlingar bland drakar bidrar till Basant-andan. Basant har fått mycket berömmelse för att locka utländska turister att packa väskorna och komma på väg till Basantie. I Pakistan, särskilt i Punjab, anses Basant vara ett jättekul.


Damer gillar att bära speciella traditionella gula och andra färgglada klänningar. Herrar gör också några speciella förberedelser i detta avseende. Barn är en visuell fröjd på Basant. När datumet för Basant tillkännages börjar förberedelserna precis där för att göra det så roligt som alla kan tro. Ungdomen börjar samla in drakar och alla relaterade tillbehör. Alla ser fram emot att ha det bra. Media ger full täckning till Basant-festivalen. Basant är också en inspiration för poeter och sångare. Drakflygning blir ett gyllene barndomsminne när vi blir vuxna och inte har tid att njuta av det dagligen.


I en sådan växling av dagar och nätter ger Basant-festivalen oss en chans att njuta av den som en sötsak efter några heta chili och kryddor. Drakar är gjorda av olika material, utsmyckade med olika stilar.

No comments:

Post a Comment